Specialisten in steigers

Dankzij Stebo Steigers werken jij en je medewerkers veilig op hoogte. Je kunt bij ons terecht voor verhuur, montage en demontage van kwalitatieve stellingen of steigers voor woning- en industriebouw.

We bezorgen jouw offerte binnen de 48u

1. Gevelsteigers

Een gevelsteiger, ook wel gevelstelling of renovatiesteiger genoemd, is een brede steiger die geschikt is voor allerhande gevelwerken. Schilderwerken, onderhoudswerken en gevelreiniging voer je veilig uit dankzij onze kwalitatieve doorloopsteigers die we tegen elk type gevel plaatsen.

Al onze gevelstellingen zijn uitgerust met veiligheidsleuningen om valgevaar te voorkomen.

2. Daksteigers

Met onze dakstellingen, ook al wel schoorsteenstellingen of dakdekkersstellingen genoemd, creëer je een veilige horizontale werkplek op de nok van het dak en rond de schoorsteen. Dit type stelling kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden opgebouwd. 

3. Rolsteigers

Ook aluminium rolsteigers of vaste schilderstellingen kan je bij Stebo Steigerbouw huren. Deze compacte steigers zijn ideaal om kleinere klussen en bijvoorbeeld ook schilderwerken mee uit te voeren. Aangezien dit type steiger vooral in en rondom woningen wordt gebruikt, heten we deze ook kamerstellingen.